WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Eroare în baza de date WordPress: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Proiectul CRED selectează formatori pentru Resurse Educaționale Deschise – Casa Corpului Didactic Mehedinti

Proiectul CRED selectează formatori pentru Resurse Educaționale Deschise

Stimați colegi,

Știm cu toții, noi, cei din proiectul CRED: de la bun început, ne-am asumat misiunea și rolul de a ne constitui într-un real sprijin pentru sistemul educațional românesc, contribuind astfel în mod esențial la evoluția și la transformarea acestuia.

Suntem, prin excelență, un proiect al acțiunii și al concretului și, în permanență, punem la dispoziția cadrelor didactice din învățământul preuniversitar primar și gimnazial resursele și instrumentele prin intermediul cărora acestea se pot dezvolta, pot crește, pot evolua, în acord cu nevoile lor, ale elevilor lor și, nu în ultimul rând, ale sistemului educațional românesc.

De aceea, dorim să vă facem părtași la un nou demers, o nouă intervenție concretă și de însemnătate realizată în cadrul proiectului nostru, „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED.

Despre ce este vorba, concret?

Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” lansează un apel de selecție pentru funcția de formator RED(Resurse Educaționale Deschise).

Întrucât absolvenții cursurilor de formare CRED au deja cunoștințe consolidate despre elaborarea și utilizarea RED, vă încurajăm să aplicați.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați adresa www.educred.ro/red, selectați meniul „Înscriere formatori” și completați formularul aferent regiunii în care vă desfășurați activitatea, până la data de 3 mai 2022.

De asemenea, puteți să contactați sau să accesați site-ul Casei Corpului Didactic din regiunea în care vă desfășurați activitatea pentru a obține detaliile necesare completării dosarului de înscriere.

Activitatea viitorilor formatori RED, selectați în urma acestui apel, se va desfășura în intervalul lunilor iunie 2022 – martie 2023.

Ne-am bucura mult dacă ați da mai departe acest mesaj,  invitându-i și pe colegii din comunitățile dumneavoastră profesionale să consulte paginile menționate mai sus.

Vă trimitem cele mai bune gânduri, alături de urările noastre de sănătate, inspirație în tot ceea ce faceți și succes în tot ceea ce întreprindeți.

Colegii din echipa CRED

Previous Curs de formare profesională continuă „Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare, evaluare. Formare nivel 2”

Casa Corpului Didactic Mehedinti